Suzuki Vitara

SUZUKI VITARA 1.6

 
  • GL Manuális váltóval

  • GL PLUSZ Manuális váltóval

  • GL PLUSZ Automata váltóval

 

Ízig-vérig Vitara!
A járókelőkbe egy szempillantás alatt bevésődnek a Vitara új generációjának vonalai. A Suzuki dizájnerei markáns formában álmodták újra a japán gyártó SUV örökségének esszenciáját: a 2015-ös Vitarában a Jimny és a korábbi Vitarák legkedveltebb külső jellegzetességei is tovább élnek.
A markáns megjelenés minden egyes új Vitara esetében az ön ízlését tükrözi: nem csak egyetlen színre fényezett változatok érhetők el, de akár két színárnyalat együttese is választható. Összesen 14 egyszínű vagy two-tone színkombinációból választhatja ki az önhöz leginkább közelálló megjelenést.

Ragyogóan hatékony
A LED-es első fényszórók működése energiatakarékos, és kialakításuk révén az autó légellenállását is csökkentik. Jellegzetes formájuk hozzájárul az autó vonzó, karakteres megjelenéséhez, nappali menetfényükkel (DRL) az észlelhetőséget és a biztonságot is javítják.

Az új Vitara fedélzetén az utazás öröme várja
A Vitarát választók az autó belterét is egyéni ízlésüknek megfelelően alakíthatják. Türkiz, narancs, fehér vagy gyöngyház-fekete árnyalatok közül választható a műszerfal és kormány-díszítés, de egyúttal a szellőzőnyílások gyűrűinek színe is. Ezen felül személyre szabható többek között a bőrkormány díszöltéseinek, a sebességváltó szoknya díszvarrásának, vagy az alsó középkonzol betétjének színe.
Modern karbon számlappal, a japán hagyományokat idéző kanji hangulattal, vagy az alapkivitel stílusához passzoló dizájnnal is elérhető a fedélzeti óra. Fehér, gyöngyház-fekete, türkiz és narancs színek közül választható ki a műszerfal díszítőelemeinek árnyalata, hogy mindinkább kifejezze tulajdonosának személyiségét. A 7”-os, központi érintőkijelző kesztyűben is kezelhető, amely hideg téli időben nyújt kényelmes és praktikus megoldást az utasoknak. Részletes információ itt. Az adaptív tempomat radaros érzékelőjének segítségével nem csak a beállított sebességet, de a beállított követési távolságot is automatikusan megtartja, igazodva a mindenkor a Vitara előtt haladó járműhöz. Részletes információ itt. Az ALLGRIP összekerékhajtás négy üzemmódja nem csak csúszós vagy laza talajon hasznos elakadás ellen, de száraz és kanyargós úton is javítja a Vitara kanyarstabilitását és fokozza a vezetési élményt. Részletes információ itt.

Kesztyűs kézzel vagy anélkül:ahogy gondolja!
Érintőképernyős audiorendszer okostelefon-csatlakozási lehetőséggel
Kesztyűben is használható a Vitara központi, 7 collos érintőkijelzője, így a fedélzeti szórakoztató- és információs rendszer hideg reggeleken is könnyen beállítható. Okostelefonok vezeték nélkül is csatlakoztathatók a rendszerre, és a rajtuk futó alkalmazások a központi kijelzőn jeleníthetőek meg és válnak jól láthatóvá valamint kényelmesen kezelhetővé. A mobileszköz ilyenkor az autó audiorendszerére is csatlakozik és a navigáció utasításai vagy a kedvenc dalok a Vitara beépített hangszóróin szólalnak meg.


Összkerékhajtás kifinomult technológiával
A Vitara terepjáró képességeit az ALLGRIP 4x4 technológia, az autóipar egyik legkifinomultabb összkerékhajtási rendszere teszi teljessé.
Az ALLGRIP nem csak terepen hasznos, de növeli a vezetés élményét és biztonságát a dinamikusabb kanyarokban és nagyobb sebességnél is.

Az ALLGRIP rendszer négy választható üzemmódja:

  • Auto: normál út- és vezetési viszonyok között optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást
  • Sport: kanyargós úton javítja a Vitara dinamizmusát már enyhe gyorsításkor is
  • Snow: havas, poros utakon, illetve laza talajon segít, növelve a Vitara tapadását és a stabilitását a csúszós útfelületen
  • Lock: lehetővé teszi az autó biztos elindulását hóban, sárban vagy homokban

Nincs túl meredek út
Az új Vitara a lejtőkön is elemében van. Az ereszkedéskor aktiválható lejtmenet-vezérlő segítségével az autó minden körülmények között a vezető uralma alatt tartható, mert az automatikus fékezés lehetőséget ad, hogy csak a kormányzásra koncentráljon, így az útfelület egyenetlenségei kiküszöbölhetőek, és az útakadályok könnyebben elkerülhetővé válnak. A fékrendszer és a menetstabilizáló elektronika összehangolt használatával a rendszer által biztosított egyenletes fékezés közel nullára csökkenti a megcsúszás esélyét síkos, jeges vagy havas lejtőkön is.

A Vitara előre figyel
Az új Vitara újdonságával, az autó elejébe integrált radar segítségével érzékeli az akadályokat maga előtt, akár nagy sebességnél, sötétben, esőben és egyéb kedvezőtlen időjárási körülmények között is.*
A rendszer a koccanásokat figyelmeztető jelzéssel segíti elkerülni, illetve elkerülhetetlen ütközés esetén automatikus fékezéssel csökkenti a becsapódás erejét.
A radar segítségével az adaptív tempomat (ACC) rendszerével automatikusan szabályozható a Vitara sebessége is, illetve tartható a beállított követési távolság. Ez a funkció jelentősen megkönnyíti a vezető feladatát, csökkentve a vezetés okozta fáradtságot és növelve az utazás biztonságát akár országúton vagy autópályán.

Új Boosterjet motor
Az 1.4 literes, közvetlen befecskendezésű turbó motor az erő és hatékonyság szimbóluma. A Boosterjet technológia minden körülmények között dinamikusan dolgozik, de emellett nem feledkezik meg a kiemelkedő üzemanyag gazdaságosságról sem. Az azonnali gyorsulás agilisebb vezetést eredményez sík terepen és emelkedőn egyaránt.

Teljesítmény
Az új Vitarát M16 1,6 literes benzinmotor, illetve D16AA 1,6 literes dízelmotor hajtja. Íme a motorok teljesítményadatai:


Képek a gépjárműről

 


Felszereltség

Suzuki VITARA brossúra

 


Finanszírozás 

Metálfény felár: Suzuki Magyarország Zrt. listaára: bruttó 130 000 Ft, kétszínű metálfelár: bruttó 180 000 Ft
A referencia kamatláb a Magyar Nemzeti Bank alapkamata.
A számítások az MNB 0,90%-os alapkamatszintjének figyelembevételével készültek.
Az adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek!
A változtatás jogát fenntartjuk!